Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Halm laat productieproces granola zien in Het Klokhuis

In Het Klokhuis van gisterenavond zat een item over granola, dat gefilmd is bij De Halm in Heeswijk-Dinther. Op 31 januari kwam De Halm ook al voorbij in een item van Het Klokhuis over de productie van havermout.

In het tweede item dat 21 maart om 18:43 uur op NPO3 werd uitgezonden stelden Luca en Janine Het Klokhuis de volgende vraag: 'Hoe wordt granola eigenlijk gemaakt?'. Daar kunnen ze bij De Halm natuurlijk als geen ander antwoord op geven. Ze hebben alle stappen in het productieproces laten zien en productontwikkelaar Anne van Grinsven vertelde hoe het ontwikkelen van een granola precies in werking gaat.

Anne van Grinsven (productontwikkelaar bij De Halm) aan tafel met de presentatrice van Het Klokhuis (links). 

Anne vertelt namens De Halm hoe ze de opnames en dergelijke beleefd heeft: "Het Klokhuis heeft twee items bij ons geschoten. Één aflevering over havermout en één over granola. Het was een lange, maar zeker leuke en leerzame dag. Het is erg leuk om te ervaren hoe het achter de schermen aan toe gaat. Nog leuker maakt het dat je echt onderdeel bent van het item. Iets wat je natuurlijk niet snel meemaakt. Van tevoren hebben we een script ontvangen waardoor we een goed beeld konden krijgen over wat er ging gebeuren die dag. Je weet dus van tevoren al welke vragen je krijgt dat was erg fijn want zo kon je je toch wel wat voorbereiden. De nodige zenuwen waren er wel, maar eenmaal bezig vielen die zenuwen al snel weg en was het vooral een hele toffe ervaring."

Klik hier om de aflevering van Het Klokhuis te bekijken.

Voor meer informatie: info@dehalm.nl en www.dehalm.nl