Odin Haarlem heropend na verbouwing

Tholen - Afgelopen zaterdag 19 maart is Odin Haarlem na een verbouwing heropend. De winkel aan de Meester Cornelisstraat 44 in de Kleverparkbuurt heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter. 'Klein, maar fijn', zo omschrijft Merle Koomans van den Dries de winkel dan ook heel treffend.

Ze vertelt dat de hele indeling van de winkel opnieuw gemaakt is. "Ook zijn alle koelingen en schappen vernieuwd. Het mooiste en het belangrijkste is dat het veel minder propperig is. We hebben de routing veranderd. Daardoor is er meer ruimte voor een mooie presentatie van de groenten en is de broodafdeling wat groter geworden. Je hebt nu net iets meer lucht in de winkel."

Odin foodcoop nam de winkel op 30 november 2020 officieel over van Marike en Godelieve van Meegen. Merle geeft aan dat de verbouwing noodgedwongen een poosje uitgesteld is. "Direct na de overname zijn er wel wat aanpassingen gedaan en hadden we eigenlijk in de planning om de winkel afgelopen november te verbouwen. Dit hebben we moeten uitstellen omdat de levertijden van schappen, koelingen en dergelijke veel langer zijn geworden."

De reacties van de klanten na de heropening waren positief. "De klanten reageerden afgelopen zaterdag enthousiast op de opknapbeurt. Dus dat is super fijn. Want daar gaat het uiteindelijk om natuurlijk! De komende weken wordt er nog geklust aan het kantoor, de kantine en het magazijn achter de winkel. Maar daar zullen de klanten als het goed is niet veel last van hebben."

Op LinkedIn plaatste Merle ook deze video: 

Voor meer informatie:
Odin Haarlem
Mr. Cornelisstraat 44
2023 DH Haarlem
023 5269610
info@odin.nl 
www.odin.nl     


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven