Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf biedt humanitaire hulp voor mensen die door oorlog zijn getroffen

Weleda stopt per direct zakelijke activiteiten in Rusland

Als reactie op de invasie van het Russische leger in Oekraïne heeft Weleda de leveringen aan haar Russische vestiging in Moskou stopgezet. Ook zijn alle marketingactiviteiten in Rusland gestopt en is de webshop met onmiddellijke ingang offline gehaald.

Weleda veroordeelt het oorlogszuchtige optreden van het Russische regime ten zeerste en pleit voor een spoedig einde van deze oorlog. Absolute prioriteit heeft de zorg voor haar eigen medewerkers in Oekraïne en Rusland. Waar mogelijk wordt hen hulp geboden. Daarnaast steunt Weleda organisaties die nu humanitaire hulp verlenen in Oekraïne met geld en hulpgoederen ter waarde van in totaal € 100.000,-.

Weleda is ervan overtuigd dat we met elkaar verantwoordelijkheid moeten nemen, voor elkaar en voor onze toekomst. Weleda doet een beroep op alle mensen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan dit conflict.

Voor meer informatie: info@weleda.nl en www.weleda.nl   

Publicatiedatum: