Biowie nieuwste lid van marktformule BioKaas

"Voor ons het juiste moment om alles te vernieuwen"

Tholen - Biowie is het derde lid van de marktformule BioKaas. "Jos en Marian van de Wiel zijn twee doorgewinterde bio-verkopers. Ze staan al jaren op de markt en we zijn er zeer trots op dat zij besloten hebben om onderdeel uit te gaan maken van onze nieuwe biologische marktformule", reageert Marja Bastiaansen, productmanager biologisch bij Vandersterre, het bedrijf dat deze marktformule in april 2021 introduceerde.

Marian en Jos voor hun gloednieuwe marktkraam

Jos en Marian staan al 22 jaar met biologische kaas op de markt. Heel toepasselijk reageren ze vanaf de markt op de nieuwe ontwikkelingen. "Dit was voor ons het juiste moment om alles te vernieuwen. Onze spullen waren aan vervanging toe en we gaan over een aantal jaar met pensioen. Als je niet vernieuwt, sta je stil. Zo simpel is het. We zijn erg gecharmeerd van de uitstraling van deze nieuwe marktformule, met de bloemen, de bijtjes en de vlinders. Ook is het zeer goede kaas, waardoor wij achter dit product kunnen staan", vertelt Jos.

In gesprek met Marja Bastiaansen

In eerste instantie verkochten Jos en Marian alleen brood en banket van Zonnemaire/Van der Westen op de markt. Daar is kaas uiteindelijk bij gekomen. "Op een gegeven moment vroeg een klant of er ook iemand met kaas op de markt stond. Toen bedachten we dat we dit er net zo goed bij konden doen en hebben we via Katja Bastiaansen wat biologische kaas meegenomen. Van het een kwam het ander en inmiddels hebben we twee kramen met brood en eentje met kaas. Op woensdag staan we in Leiden en op vrijdag op de Botermarkt in Haarlem." 

Voor meer informatie:
Jos en Marian van de Wiel
Biowie
Asterstraat 2
5151 TM Drunen
06 12270911
biowie270@gmail.com 

Marja Bastiaansen
Vandersterre
06 13251752
m.bastiaansen@vandersterre.nl 
www.vandersterre.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven