Carrefour gaat partnerschap aan met bio-tomatentelers van Provence Producteur

Tijdens de 2022-editie van de 'Salon International de l'agriculture' ('SIA'), georganiseerd van 26 februari tot en met 6 maart 2022, heeft Carrefour op 3 maart 2022 aangekondigd een 'biologische tomatenketen' tot stand te zullen brengen. Concreet betekent dit dat Carrefour met een aantal biologische telers een meerjarig partnerschap aangaat dat tot doel heeft consumenten in Frankrijk geteelde biologische producten aan te bieden onder het merk ‘Carrefour Bio’.

"Vanaf nu is Carrefour een solide en betrouwbare partner waarop we gegarandeerd kunnen vertrouwen en die zich 3 jaar aan ons heeft verbonden", vertelt Charly Rabattu, directeur van Provence Producteur. "Onze biologische trostomaten in recycleerbare kartonnen bakjes van 500 gram zullen worden geleverd aan Carrefour-supermarkten door heel Frankrijk, maar het leveren aan de lokale supermarkten in het zuidoosten van Frankrijk heeft wel prioriteit."

"Het is een samenwerking die ons zicht geeft over meerdere jaren, maar ook afzetzekerheid op een bepaald volume. Een partnerschap dat tevens perspectief biedt voor biologische komkommers, courgettes, sla en broccoli." 

Voor meer informatie:
Charly Rabattu
Provence Producteur
charly@provence-producteur.fr     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven