Webinar 17 maart

Een ERP-implementatie: Hoe bereik je de beoogde doelstellingen?

Je staat op het punt een nieuw ERP-systeem te selecteren of te starten met het implementatieproces. Een belangrijk moment voor jouw Food & Beverage bedrijf, waar vaak een aantal ingrijpende keuzes bij komen kijken. Om je op weg te helpen in dit proces, organiseert Aptean op 17 maart 2022 om 15.00 uur het webinar Een ERP-implementatie: Hoe bereik je de beoogde doelstellingen? Werp hier alvast een blik op het onderwerp waar onze experts in het webinar dieper op in gaan.

Registreer voor het webinar
ERP-software is een krachtig hulpmiddel, het is voor veel bedrijven een belangrijke stap in hun digitale transformatie. En dat betekent verandering, maar ook vooruitgang en groei. Echter, verandering kan op momenten ook uitdagend zijn. Om het meeste uit een ERP-oplossing te halen, is een zorgvuldige implementatie door de juiste partner daarom ook cruciaal.

Bij Aptean is het ons doel om de digitale transitie en ERP-implementatie zo gemakkelijk en succesvol mogelijk te maken. Door dagelijks in contact te staan met onze vele klanten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, kennen onze ervaren experts de specifieke uitdagingen en bijbehorende vraagstukken in deze sectoren als geen ander.

Om u op weg te helpen, meer inzicht te geven en cruciale vragen te beantwoorden organiseren we het webinar: Een ERP implementatie: Hoe bereik je de beoogde doelstellingen? Onze experts John Snepvangers en Roel de Bruijn belichten op 17 maart wat de wat de meest voorkomende uitdagingen, afwegingen en succesfactoren zijn rondom een ERP-implementatie.

Klaar voor een vliegende start van je implementatieproces? Meld je hier aan voor het webinar.

Tijdens de online sessie vertelt Aptean meer over:

  • De uitdagingen, afwegingen, succesfactoren en methodiek van een projectimplementatie
  • Waarom zijn change- en projectmanagement zo belangrijk?
  • Tools om een ERP-project succesvol live te brengen
  • Effectieve communicatie

Datum: 17 maart 2022
Tijd: 15.00 uur
Doelgroep: Food & Beverage bedrijven, adviseurs


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.