Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten:

Alle voorjaarsbeurzen op een plek

Op maandag 14 en dinsdag 15 maart staan in Expo Houten de foodspecialiteitenbranche weer centraal met een nieuw te organiseren vakbeurs voor ondernemers met een foodspeciaalzaak.

In de voorbije jaren waren er groothandels en producenten van kaas en foodspecialiteiten die een voorjaarsbeurs organiseerden verspreid over het land. Deze beurzen worden gehouden met het oog op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Moederdag en Vaderdag.

Om de veerkracht te vergroten zal er dit jaar voor het eerst een gezamenlijke voorjaarsbeurs worden gehouden, “Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten”. Door krachten te bundelen kunnen groothandels en producenten rekenen op meer bezoekers, doordat ondernemers nu op één plek alle contacten kunnen leggen die ze voorheen op verschillende dagen op diverse plekken in het land konden bezoeken. Ondernemers met een foodspeciaalzaak, horeca-exploitanten en andere foodprofessionals treffen elkaar hier om nieuw assortiment in te kopen en om de consument van mooie culinaire dagen te laten genieten.

De Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten wordt gehouden in Expo Houten op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 van 10:00 uur tot 18:00 uur. Voor wat betreft de corona-maatregelen conformeert de organisatie zich aan de RIVM-richtlijnen.

Gratis tickets om de voorjaarsbeurs te bezoeken zijn te bestellen op www.voorjaarsbeursfoodspecialiteiten.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven