Leer koken met de principes van de natuurvoedingskeuken

Volgende week - op 8 maart - start de nieuwe kookcursus Koken met natuurvoeding bij Gimsel Academy. Tijdens deze vijfdelige cursus ontdekken de cursisten een nieuwe manier van koken die past bij een vegetarische of veganistische levensstijl. Elke week leren ze hoe je verschillende gerechten kunt maken met uitsluitend natuurlijke, voedzame ingrediƫnten die horen bij het seizoen. Ze maken kennis met nieuwe smaken en kookstijlen en de basisprincipes van de natuurvoedingskeuken. Aan het eind van deze cursus heeft de cursist de kennis in huis om zelf een lekkere en volwaardige maaltijd op tafel te zetten.

Elke les demonstreert docent Katrien van der Eerden een aantal bereidingen en zelf gaan ze ook aan de slag. Zo leren ze onder andere hoe je lekkere vleesvervangers als seitan en tofu klaarmaakt, maar ook soepen, pickels, granen en desserts. De cursisten ontvangen, naast de recepten, aanvullende theorie en leren hoe voeding het lichaam kan helpen ontspannen, reinigen of juist meer kracht kan geven. Elke les komen er acht recepten aan bod.

Inschrijven kan via de website van Gimsel Academy.

Data: dinsdag 8 maart | 15 maart | 22 maart | 29 maart | 5 april
Tijd: 17:30 tot 20:30 uur
Prijs: 365 euro


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven