Biologische kant-en-klare soepen, peulvruchten en instant havermoutmixen

Auga nieuw bij Amanvida

Het Litouwse merk Auga is nieuw bij online bio-groothandel Amanvida. Biologische ready-to-eat oplossingen... hoe handig is dat? Er zijn steeds meer kant-en-klare oplossingen die biologisch zijn en het je makkelijker maken om een gezonde hap binnen te krijgen. Amanvida geeft 3 Auga tips waarmee je snel meer biologische voeding kan eten op een drukke dag. 

 
 
Eerst kwamen er verse biologische soepen in duurzame zakjes. Ideaal voor moeders om hun kinderen snel een gezonde hap voor te schotelen en handig als gezonde lunch op het werk. Je hoeft de soep enkel op te warmen. Dit kan zelfs door het zakje in kokend water te leggen. De lege verpakking mag in de pmd-zak of plastic bak voor recyclage.
 
Instant havermoutmixen
Daarna volgden instant havermoutmixen met fruit of bessen in individuele cups. Aan deze alternatieve ontbijtoplossingen hoeft enkel warm water of melk toegevoegd te worden. De bekers bestaan voor 95% uit plantaardige vezels. 
 
 
Peulvruchten, bonen en champignons
Het nieuwste aanbod omvat ready-to-eat peulvruchten of bonen en champignons in duurzame pouches. De zakjes kan men makkelijk meenemen voor bij de lunch, een picknick of op de camping. De kikkererwten, zwarte en chilibonen hoeven niet afgespoeld te worden en kunnen meteen toegevoegd worden aan een gerecht.

 
Wat is het verhaal achter Auga?
Auga is marktleider in Litouwen op vlak van biologische producten. Het bedrijf heeft als missie goede voeding te produceren die niet belastend is voor de natuur en geen negatieve impact heeft op het milieu. Hiervoor investeert het bedrijf heel veel in nieuwe technologieën. Oorspronkelijk verkocht Auga groenten van eigen kweek. Later breidde het zijn gamma uit met duurzaam geproduceerde en makkelijk te bereiden maaltijden zoals biologische soepen in zak, ready-to-eat peulvruchten, champignons en instant havermout mixen.
 
 
Waarom kiest Amanvida voor kant-en-klare bio voeding van AUGA?
  • Auga biedt pure biologische producten die duurzaam tot stand zijn gekomen.
  • Alles wordt gemaakt van biologische ingrediënten zonder bewaarmiddelen.
  • Innovatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu dankzij minder CO²-uitstoot bij productie en transport.
  • Auga beheert het volledige productieproces van het veld tot in het schap. Het is hiermee de grootste verticaal geïntegreerde landbouwproducent van Europa. Dit biedt voordelen naar snelle productie, meer kwaliteit, een scherpe prijs en duurzaamheid.
  • Auga investeert in nieuwe technologieën waarmee het problemen met betrekking tot uitstoot van broeikasgassen in de landbouw oplost. Zo ontwikkelde het 's werelds eerste uitstootvrije tractor op biomethaan en elektriciteit voor professioneel gebruik.

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Er zijn ook winkeldisplays beschikbaar. Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk.  


 
Ook als particulier kan u terecht op de website van Amanvida.eu (online groothandel en webwinkel. Vandaag besteld, morgen geleverd).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven