Bee Honest Cosmetics introduceert nieuwe lijn body butter en body scrub

Bee honest cosmetics introduceert 3 varianten body butters en 2 varianten body scrubs voor een zachte en soepele huid. De body butters en de body scrubs zijn op basis van consumenten-onderzoeken op textuur en geur geoptimaliseerd, voor een nog beter scrubvermogen en verzorgingservaring. Nieuw is ook de duurzame verpakking. 

Zacht en soepel
De huid is het grootste orgaan van het lichaam en wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en kou. Een goede verzorging houdt haar in balans.  

"Onze crème-achtige body butters met onder andere shea butter verzorgen de huid en laat haar de hele dag zacht en soepel aanvoelen. Ze zijn prettig te gebruiken zowel in de winter als in de zomer om de droge huid te beschermen", vertelt Joyce Weerman. Er zijn 3 varianten:

  • Body butter aloë vera & honing: bevat aloë vera sap en honing. De natuurlijke geur van aloë vera & honing geeft een gevoel van comfort en zachtheid. Ideaal voor de droge en gevoelige huid. 
  • Body butter kokos & honing: bevat kokoswater en honing. De natuurlijke geur van kokos & honing zorgt voor een warm, zomers gevoel. Ideaal voor de normale tot droge huid.
  • Body butter olijf & propolis: bevat olijfolie en propolis. De natuurlijke geur van olijf & propolis geeft een verfrissend gevoel. Ideaal voor de droge huid.

Stralende huid 
De biologische plantaardige oliën en rijstscrub laten op zachte wijze een stralende huid tevoorschijn komen. "De huid masseren met een milde scrub helpt dode huidcellen te verwijderen en stimuleert de doorbloeding en celvernieuwing."

Bee honest cosmetics komt met 2 nieuwe varianten:

  • Body scrub aloë vera & honing: de natuurlijke geur van biologische honing zorgt voor een gevoel van comfort en zachtheid. Ideaal voor de droge tot gevoelige huid. 
  • Body scrub kokos & honing: de natuurlijke geur van kokos zorgt voor een warm, zomers gevoel. Ideaal voor de normale tot droge huid.

Duurzame tubes
De tubes zijn van een duurzaam materiaal gemaakt, 57% PCR. PCR staat voor post-consumer recycled, dit is gerecycled materiaal dat is gebruikt door de eindgebruiker. Denk hierbij aan lege tandpastatubes, plastic zakjes of lege drankflesjes die je als consument in de vuilnisbak gooit. Dit circulaire materiaal heeft als doel om producten en grondstoffen zoveel mogelijk her te gebruiken. Door recycling van plastic ontstaan er weer nieuwe plastic producten. De tubes bestaan uit verschillende lagen waarbij de binnenste laag niet in aanraking komt met PCR, vandaar ook de 57% PCR.

Microplastics
Deze verzorgingsproducten zijn vrij van microplastics. Waarom? Microplastics kun je met het blote oog niet of nauwelijks zien en komen via ons doucheputje in het rioolstelsel terecht. Ze glippen door de filters van waterzuiveringsinstallaties heen en komen in rivieren en oceanen terecht waar ze onderdeel worden van de 'plastic soep'. 

Lief voor je lijf en voor de natuur
Bee honest cosmetics heeft zich laten inspireren door de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen in hun producten. Het merk combineert het met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en voegt er geurende essentiële oliën aan toe. Bee honest cosmetica heeft uitsluitend producten die BDIH/COSMOS gecertificeerd zijn. 

De body butters en body scrubs zijn verkrijgbaar bij natuurvoedingsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: info@detraay.com en  www.beehonestcosmetics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven