Eerste komkommers van het seizoen bij groeiende biospeler

De eerste biologische komkommers van het seizoen zijn geoogst bij Harvest House. Aan teler Frank de Koning was het de eer om de eerste rijpe komkommers te oogsten.

De eerste oogst betekent dat het nieuwe seizoen is begonnen. “Wanneer de kas volstaat met mooie producten en we toe zijn aan de eerste oogst, is dat voor mij de mooiste tijd van het jaar”, zegt teler Frank de Koning.

“We hebben vanaf dit jaar een extra groot assortiment biologische producten, van komkommer tot paprika en tomaat in verschillende varianten. De komkommers zijn er traditioneel altijd als eerste. Die eerste aanvoer is altijd een mooi moment, daar zijn we trots op”, zegt Harvest House verkoper Jaap van den Berg.

Groot assortiment biologisch
Afgelopen jaren had Harvest House bij haar teler Tabos Eco een biologisch vruchtgroenten areaal van 7,9 hectare. Dankzij de komst van twee nieuwe leden BioVerbeek en Tuinbouwbedrijf Frank de Koning én de omschakeling naar biologische teelt door teler Vitensa, groeit het biologische areaal nu naar 36 hectare. "Zo kunnen we een groot assortiment biologische producten aanbieden", aldus Jaap. Voor meer informatie: 
Jaap van den Berg
Harvest House
j.vandenberg@harvesthouse.nl 
www.harvesthouse.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven