Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nutribel introduceert 100% biologisch gembersap en kurkumasap

Nutribel introduceert eind februari twee nieuwe volledig biologische vegan sappen. Het gembersap bestaat uit 99,1% gember, het kurkumasap uit 99,1% kurkuma. De overige 0,9% is telkens concentraat van bio-citroenen. De sappen bevatten geen toegevoegde suikers, geen water. De sappen zijn puur en handig te doseren, zo meldt het familiebedrijf uit het Belgische Tienen.

Alle goeds, recht uit een flesje
De sapjes zijn geschikt om 's morgens met een shotje de dag een kickstart te geven. En wat te denken van een scheutje gember- of kurkumasap in je thee, vruchtensap of smoothie? Of als pittige natuurlijke smaakwater in water? De biologische sappen van Nutribel zorgen meteen voor extra punch. Gember heeft een unieke scherpe en kruidige smaak. Kurkuma smaakt eerder aards en mild bitter. Combineren kan ook. Uit onderzoek blijkt volgens Nutribel dat beide specerijen elkaars goede werking versterken.

Waarom kurkuma en gember?
Gember en kurkuma zijn de voorbije jaren fors in opmars als natuurlijke weldoeners. Uit onderzoek blijkt immers dat gember onder andere bevorderlijk is voor de spijsvertering, kan helpen tegen (ochtend)misselijkheid en een ontstekingsremmend effect heeft. Ook kurkuma zou ontstekingsremmend werken, en daardoor bijvoorbeeld gewrichtsklachten zoals reuma en artritis verlichten. Nutribel biedt je al dit goeds, 100% biologisch geteeld, voortaan in een handig flesje. 

Nutribel gembersap bio, 200 milliliter, 3,99 euro
Nutribel kurkumasap bio, 200 milliliter, 4,99 euro

Te koop in de supermarkt en de webshop van Nutribel.

Publicatiedatum: