The Greenery besluit alsnog deel te nemen aan de vakbeurs

Versoepeling beleid deelnemers Fruit Logistica 2022: gevaccineerd, hersteld of getest

Exposanten en vakbezoekers van Fruit Logistica kunnen deelnemen als zij gevaccineerd, hersteld of getest zijn. De vakbeurs voor de mondiale fruithandel vindt van 5 tot en met 7 april 2022 in Berlijn plaats. Er wordt bovendien aangegeven dat exposanten die eerder hun inschrijving hadden geannuleerd zich tot 15 maart kunnen aanmelden. Zo heeft The Greenery al besloten terug te keren, meldt de beursorganisatie.

Nadat Corona lange tijd beperkingen had opgelegd, werden vorige week in Duitsland en andere Europese landen verregaande versoepelingen overeengekomen. Het plan voor de openstelling van de markt in Duitsland voorziet erin dat vanaf 4 maart eerst de beperkingen, bijvoorbeeld voor hotelovernachtingen of restaurantbezoek, zullen worden verminderd. Vanaf 20 maart worden verregaande maatregelen afgeschaft. Fruit Logistica kan dus in april haar deuren openen voor iedereen die gevaccineerd, hersteld of getest is. Bovendien zullen maskers verplicht zijn in de tentoonstellingshallen en in het openbaar vervoer.

"De nieuwe besluiten geven ons als organisatoren, en natuurlijk onze exposanten en vakbezoekers, het laatste beetje planningszekerheid dat we nodig hebben. Wij zijn blij en opgelucht dat deelname ook mogelijk zal zijn voor mensen die niet zijn gevaccineerd met een in de EU erkend vaccin. Gezien het internationale karakter van Fruit Logistica is dit een belangrijke voorwaarde voor een succesvol evenement."

Exposanten die hun inschrijving hadden geannuleerd wegens een gebrek aan planningszekerheid en die nu beslissen om tijdig deel te nemen, kunnen zich nog tot 15 maart hier aanmelden. De inschrijvingstermijn is verlengd.

Een van de exposanten die besloten heeft de afgelopen dagen terug te keren is het Nederlandse bedrijf The Greenery. Harm-Jan Eikelenboom, Manager Marketing & Communicatie legt het besluit als volgt uit: "The Greenery houdt ervan om het contact met haar bestaande klanten te onderhouden en contacten te leggen met nieuwe klanten en leveranciers. Nu we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, zijn we blij terug te zijn op Fruit Logistica. We kijken ernaar uit om de groente- en fruitwereld weer te zien!"

Vakbezoekers kunnen nu ook hun reis naar Berlijn plannen. De ticketshop van Fruit Logistica is vanaf nu open. Een passe-partout kost 85 euro, dagkaarten 45 euro. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. 

Voor meer informatie:
www.fruitlogistica.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven