8-9 juni in Madrid

Organic Food Iberia & Eco Living Iberia opent registratie voor 2022

De bezoekersregistratie is nu geopend voor Organic Food Iberia & Eco Living Iberia 2022, dat de grootste editie van de beurs tot nu toe zal worden. Vanwege het succes van de beurs (sinds de lancering in 2019) hebben de gezamenlijke organisatoren Diversified Communications en IFEMA MADRID aangekondigd dat de editie van 2022 zal plaatsvinden in een nog grotere hal (3000 m² groter) wanneer deze terugkeert naar IFEMA beurscentrum in Madrid, Spanje, op 8-9 juni.

Alex Suau, de sales manager van Organic Food Iberia & Eco Living Iberia, zei dat de verandering van hal het mogelijk maakt om het evenement van 2022 nog groter en beter te maken. Hij licht toe: "De verhuizing naar een grotere hal zorgde voor veel interesse en enthousiasme vanuit de hele biologische sector. Het is een bewijs van het aanhoudende succes van de beurs en laat zien hoe belangrijk Organic Food Iberia & Eco Living Iberia is geworden voor leveranciers en inkopers die hier zaken willen doen."

De voorbereidingen zijn nu in volle gang en meer dan 75% van de beursoppervlakte is al geboekt - inclusief paviljoens uit Spanje, Portugal, Oostenrijk, Italië, Duitsland, België, de VS en Korea.

Tijdens de persconferentie van de show, die afgelopen woensdag 16 februari in IFEMA MADRID werd gehouden, bevestigde de adjunct-directeur-generaal van 'Food Quality and Sustainability' van het ministerie van Landbouw, Ana Díaz, de inzet van het ministerie om de vraag naar biologische producten in Spanje te stimuleren. Zij zei: "We zullen blijven werken aan campagnes om de biologische consumptie aan te moedigen, en vakbeurzen zoals Organic Food Iberia zijn van fundamenteel belang om dit verhaal te stimuleren."

Terugkerende regio's
Spanje staat bekend als wereldleider op het gebied van biologische producten, en dus kunnen bezoekers de beste keuze aan Spaanse producten regionale paviljoens ontdekken, waaronder Madrid, Andalucía, Valencia, La Rioja, Navarra, Castilla La Mancha, en Murcia. Lokale producenten en distributeurs die op de beurs gaan staan zijn onder andere: Santiveri, Be Plus, Anecoop, Biocop, Aneto, Biográn, Cantero de Letur, Natimel, Aperitivos Medina - Avogel, en nog veel meer.

Internationale merken zoals Nutland, Aromatech, Voelkel, Tradin Organic, Frenchtop, Berief Food, Topas Vegan, Wertform, Pasta Natura, en Welcher Destillery zijn ook bevestigd.

Beursattracties
Het evenement omvat drie speciale seminarzalen (Organic Theatre, The Wine Theatre en Eco Living & Beauty Theatre), Organic Wine Iberia en de Innovation Zone, waar de volgende golf van best verkochte producten gepresenteerd zal worden, evenals de Eco & Organic Awards Iberia. Meer informatie over de seminars zal in de loop van het voorjaar worden bekendgemaakt.

Voor meer informatie: www.organicfoodiberia.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven