Nieuw: surprise chocoladereep met stukjes popcorn

Chocolatemakers brengt samen met Moonpop popcorn een nieuwe pure chocoladereep op de markt. Deze surprise reep is een 100% biologische chocoladereep met 60% Peruaanse chocolade en afwisselend zoete en zoute stukjes popcorn waardoor elk hapje een verrassing wordt.

De chocoladereep is gemaakt van biologische fairtrade pure chocolade, gecombineerd met luchtige vlinderpopcorn met een kleine crunch van gekaramelliseerde suiker en een snufje zout. Bij Chocolatemakers draait alles om het creƫren van de perfecte smaak. Per herkomstgebied wordt er gekeken naar de specifieke behoeftes van mens en natuur en worden de juiste duurzame keuzes voor de boeren en voor de natuur gemaakt. De boeren hebben namelijk een leefbaar inkomen waardoor ze met aandacht en zorgvuldigheid de tijd kunnen nemen voor de belangrijkste stappen van de productieproces: het rijpen, fermenteren en drogen. Dat geeft de chocolade van de Chocolatemakers de geweldig lekkere smaak, zo stelt het bedrijf.

"De samenwerking met Moonpop is ontstaan doordat we tijdens de lockdown de bioscopen mistten", aldus Chocolatemakers. "We besloten om een chocoladereep te ontwikkelen waardoor je de smaak van de bioscoop ook in huis kan halen. De popcorn van Moonpop is net zoals Chocolatemakers volledig biologisch. De popcorn heeft een opvallend luchtige en knapperige textuur en zijn hierdoor onweerstaanbaar lekker en uniek."

De reep is onder andere verkrijgbaar bij Ekoplaza.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven