Danila Brunner, director exhibition BIOFACH/VIVANESS:

"We verwachten op dit moment zo'n 2.500 exposanten tijdens de zomereditie"

Tholen - Vandaag zou eigenlijk de BIOFACH 2022 van start gaan. De internationale beurs in Neurenberg is echter verplaatst naar 26 tot en met 29 juli. Op de nieuwste cijfers, feiten en gegevens over de biologische markt hoeven we echter niet nog vijf maanden te wachten. Deze zijn vanmorgen gepresenteerd tijdens het online event 'Organic Sector Review, BIOFACH/VIVANESS 2022 Sneak Preview & Insights'. Hierin vertelde Danila Brunner, director exhibition van BIOFACH/VIVANESS, meer over de stand van zaken van de voorbereidingen van de eerste zomereditie van de beurs. De organisatie verwacht op dit moment zo'n 2.500 exposanten te mogen verwelkomen.

Links Barbara Böck, Director Marketing en rechts Danila Brunner.

Markt groeit in bemoedigend tempo
Danila vertelde allereerst dat ze de toehoorders hoopt te inspireren met de informatie en cijfers en dat ze uitkijkt naar het live evenement in Neurenberg eind juli. "Zowel in de segmenten biologische voeding als natuurlijke en biologische cosmetica groeit de markt in een bemoedigend tempo. Dit is een reden te meer om uit te kijken naar de persoonlijke weerzien van spelers in de de biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica gemeenschap deze zomer hier in Neurenberg."

Danila Brunner 

Elke dag aanvragen
Daarna vertelde Danila dat bezoekers gedurende de beurs vier dagen de kans krijgen om weer ouderwets te netwerken en nieuwe contacten te leggen. En uiteraard om weer persoonlijk contact te hebben met bestaande relaties. "Op dit moment verwachten we dat in totaal 2.500 exposanten hun producten dit jaar op BIOFACH en VIVANESS aan het internationale publiek zullen tonen. Tegen de achtergrond van het uitstel krijgen we op dit moment elke dag aanvragen van vele andere bedrijven die geïnteresseerd zijn om in juli deel te nemen. We werken onvermoeibaar door in dit voor iedereen zo ongewone tweede pandemiejaar om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk exposanten, bezoekers en vertegenwoordigers van de media in het expositiecentrum kunnen verwelkomen. En om onze klanten een volledig veilige en succesvolle beurservaring te kunnen bieden."

Voor meer informatie: www.biofach.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven