"Ik sta daar maar mooi naast onder andere de AH"

Okae Kinderthee wint een Gezonde Innovatie Award

Tholen - De winnaars van de Gezonde Innovatie Awards zijn bekend. Tot de genomineerden behoorden verschillende bio-producten (van onder meer TerraSana, Ekomenu, Zuger Frischkase en de Kleine Keuken). Eén van de genomineerde bio-producten viel gisterenmiddag ook daadwerkelijk in de prijzen: de biologische kinderthee van Okae for Kids eindigde op de derde plaats bij de consumentenwinnaars. "Ik ben ontzettend trots op deze prijs. Dit laat voor mij zien hoe enthousiast de klanten en volgers zijn over de producten van Okae for Kids. Ik werk veel samen met freelancers, maar run Okae for Kids officieel nog altijd in mijn eentje. Het is erg gaaf om als kleine ondernemer in de prijzen te vallen tussen diverse grote bedrijven", reageert Ilona Valster namens Okae for Kids.

llona met 1 van de theeën

Ilona plaatste vanmorgen het volgende bericht op LinkedIn:

"Yes! Okae Kinderthee heeft de Gezonde Innovatie Award gewonnen! Ik ben zo ontzettend trots. De Kinderthee heb ik op de markt gebracht om een alternatief op suikerrijke drankjes aan te bieden (vloeibare suikers zijn immers een groot probleem onder kinderen). Duizenden theezakjes verder durf ik met trots te zeggen dat Okae Kinderthee écht een waardig alternatief is (zowel warm als koud). De dagelijkse bestellingen aan zowel consumenten als kinderopvang (en de enthousiaste reacties hierop) maken dat ik alleen maar extra gemotiveerd ben om door te gaan met mijn missie om kinderen nog gezonder te laten eten en drinken."

"Ontzettend veel dank aan iedereen die heeft gestemd op Okae Kinderthee! Zonder jullie had ik deze fantastische prijs niet kunnen winnen. En daarbij komt ook het besef dat je zelfs als kleine ondernemer impact kunt maken tussen alle grote bedrijven. Ik sta daar maar mooi naast onder andere de AH."

Over de Gezonde Innovatie Awards
Foodlog en FoodPersonality vinden het belangrijk dat mensen gezond(er) eten en leven. Om dat aan te moedigen, reiken beide organisaties gezamenlijk de Gezonde Innovatie Awards uit. Het is een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. Bianca van der Haa, senior project manager bij Foodlog, geeft de volgende toelichting bij het overzicht van de winnaars van de tweede editie van de Gezonde Innovatie Awards: "We werken met 2 categorieën: producten en initiatieven. We vragen consumenten hun favorieten te kiezen. Ook de vakjury maakt zijn top-3's. Gezondheid is een brede uitdaging, en dat proberen we met de vakjury-leden te ondervangen met een breed samengestelde groep experts uit de praktijk en de wetenschap."

De winnaars op een rij
Hier het overzicht van de winnaars:

Consumentenwinnaars
Producten
1. TastyBasics | Repen noten en zaden & Muesli Fruit en Veggie
2. Albert Heijn | AH Volkoren bollen
3. Okae for Kids | Okae Kinderthee

Initiatieven
1. Albert Heijn | Gezond koken onder de 2 euro per persoon met Prijsfavorieten
2. Spurd | Baby Groente Tas
3. Nationaal Actieplan Groenten en Fruit | Geef Kleur Door

Jurywinnaars
Producten
1. Soilmates | Healthy Oil
2. Bonduelle | Bonduelle Groenten voor Soep
3. Susie Icecream | Susie Puur Fruitijs

Initiatieven
1. Spurd | Baby Groente Tas
2. Bloeizone Bakkeveen | Bloeizone Bakkeveen
3. Albert Heijn | Gezond koken onder de 2 euro per persoon met Prijsfavorieten

Voor meer informatie:
Ilona Valster
Okae for Kids
info@okaeforkids.nl 
www.okaeforkids.nl 

Gezonde Innovatie Awards
www.gezondeinnovatie.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven