Nieuw design voor De Traay

De Traay heeft een breed assortiment biologische honingsoorten vooral afkomstig uit Europa. "In de afgelopen tijd zijn de biologische en Europese varianten aangepast en is een goede basis neergelegd. Onlangs hebben we het hele assortiment onder de loep genomen. Een aantal details hebben we bewaard; zo is de biologische lijn met het oranje etiket verder uitgerold zodat het voor de huidige gebruiker herkenbaar is en blijft", vertelt Joyce Weerman. 

Wat is er veranderd? 
Ze geeft aan dat er nieuwe sfeerbeelden en illustraties ontworpen zijn, met als resultaat een nieuw, fris en modern design. Een andere belangrijke stap is de verbeterde segmentatie in het assortiment: 

  • De biologische bloemenhoning heeft als basis geel
  • De biologische specialiteiten honing heeft als basis oranje
  • De Fair trade en Demeter honing heeft als basis crème
  • De biologische honing met ingrediënt heeft als basis groen
  • De gangbare honing heeft als basis gebroken wit

Klik hier voor een uitvergroting van de afbeelding

Gecertificeerd FSC-papier
Er zijn ook verdere stappen genomen op het gebied van duurzaamheid. "Alle etiketten zijn gedrukt op FCS-gecertificeerd Velijnpapier. Het is duurzamer omdat er minder grondstoffen nodig zijn om dit papier te maken. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen."

De diverse varianten honing met een ingrediënt

Uitbreiding van de lijn honing met een ingrediënt 
Het assortiment honing met een ingrediënt bestaat nu uit honing met duindoorn, honing met citroen en honing met gelee royale. "Door het toevoegen van de honing met gember focust dit assortiment zich op de speciale smaken. Honing met gember is een prachtige en unieke combinatie met de vertrouwde kwaliteit van de Traay honing." Met deze introductie stroomt het nieuwe design van deze lijn in; 

  • Honing met duindoorn: "Vrolijke en vitale smaak. De fris-zure smaak van duindoorn in combinatie met de zoete smaak van honing is een echte verwennerij. Erg smaakvol als broodbeleg, in sauzen en over ijs."
  • Honing met gelee royale: "Perfect in balans. Gelee Royale bevat waardevolle voedingstoffen die zorgen dat de bijenkoningin groter en ouder wordt dan een gewone bij. De honing heeft een aromatische en verfijnde smaak. Lekker op een cracker, rijstwafel of op brood."
  • Honing met citroen: "Verfrissend. Honing met essentiële citroenolie. Lekker fris door kruidenthee, dressing of in een marinade."
  • Honing met gember: "Verwarmende smaak. Deze zachte crème honing is verrijkt met fijngemalen gember. Heerlijk in thee, warme melk, bij kaas, broodbeleg, (appel-)gebak en koekjes."

De honing met ingrediënt komt in een pot van 350 gram. De inhoud van de knijpfles honing met citroen blijft ongewijzigd. 

Joyce: "Deze design optimalisatie is een herbevestiging van de kwaliteit. Het is nog steeds herkenbaar de Traay met behoudt van de kernwaardes vertrouwen, variatie, biologisch, transparant en duurzaamheid. Dat zie je goed terug in het schap; de Traay honing is echt onderscheidend."

Voor meer informatie: www.detraayhoning.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven