Nieuw: Love Hibiscus Cacao Nibs

De nieuwste Love Hibiscus Cacao Nibs van Lovechock is speciaal ontwikkeld als presentje voor Valentijnsdag, Moeder- en Vaderdag. "Of om gewoon zomaar te geven, omdat iemand extra liefde en fijne chocolade verdient. De Love Hibiscus Cacao Nibs voelt door de kleur roze alleen al als je ernaar kijkt als een cadeautje. Ook de fruitige smaak verrast, want de combinatie van hibiscusbloesem en rauwe cacao nibs is er een die je niet snel vergeet. De bite van de krokante rauwe cacaonibs zorgt ervoor dat je al na één hap een complete smaakbeleving ervaart. En - ook niet onbelangrijk - de reep is 100% vegan en biologisch", vertelt Janine namens Lovechock. 

Duurzaam, vegan en plasticvrij
"Love for you, love for the planet and love for the farmer: bewust leven is een van de belangrijkste pijlers bij Lovechock." Daarom koopt het merk de cacao rechtstreeks van lokale boerencoöperaties (zonder tussenpersonen, zodat de boeren een eerlijke prijs krijgen) én wordt de chocolade verpakt in een plasticvrije verpakking. Zo is de folie 100% composteerbaar en is de kleurrijke wikkel gemaakt van milieuvriendelijk papier uit duurzame bossen. Daarnaast wordt in plaats van geraffineerde suiker, natuurlijke kokosbloesemnectar of dadels gebruikt om te zoeten. Alle producten zijn dus veganistisch, gluten-, soja- en palmolievrij.

Rauwe chocolade
Lovechock is de eerste producent van rauwe chocolade in Europa: een gedurfde, maar zeker ook bewuste keuze. Franziska Rosario, CEO van Lovechock: "In tegenstelling tot de conventionele chocoladeproductie roosteren wij de buitenkant van onze cacaobonen slechts lichtjes zodat de binnenkant rauw blijft. Lovechock slaat ook stappen als het steriliseren, fijnmalen en concheren over. Onze rauwe cacao wordt zo min mogelijk verwerkt - uit respect voor zijn unieke, authentieke smaak en zijn gezonde natuurlijke voedingsstoffen zoals mineralen, vitaminen en flavonoïden. Rauwe cacao bevat zelfs meer polyfenolen en meer flavanolen dan acai, bosbessen, veenbessen en granaatappel - en mag dus gerust een superfood worden genoemd."

Voor meer informatie: www.lovechock.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven