Vaste afwaszeep valt op tussen de flessen

Tholen - Het nieuwste product van Seepje is een 100% natuurlijk vast afwasmiddel. "We willen onze bewuste doelgroep zo goed mogelijk bedienen met meerdere vormen om de afwas te doen. Door de introductie van een afwaszeep-blok kan men nu dus kiezen tussen vast en vloeibaar afwassen met Seepje", vertelt Hester de Moncy namens Seepje. De vaste afwaszeep is als eerste verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten.

Gaat maandenlang mee
Het zeepblok ruikt naar de meeste succesvolle geur van Seepje: Tintelfrisse Limoen. "Onze vaste afwaszeep is aangenaam in gebruik, sterk tegen vet en ruikt dus ook nog eens heel lekker. Het gaat om een blok van 120 gram, waarmee je maandenlang afwaspret koopt. Zo'n zeepblok gaat namelijk net zo lang mee als twee flessen afwasmiddel."

Rechtop in het schap
Seepje gebruikt voor de vaste afwaszeep alleen natuurlijke ingrediënten, zoals de parfum met tintelfrisse geur van limoen en mint. En in de verpakking zit 0% plastic. "Met onze partners hebben we een afwaszeep ontwikkeld die specifiek reinigende eigenschappen bezit die je voor de afwas nodig hebt; sterk tegen vet dus. De verpakking is gemaakt van karton en bevat dus geen plastic. Ons iconische zeepblok staat rechtop in het schap. Dat maakt het tot een opvallende verschijning tussen alle plastic flessen."

De afwaszeep en op de achtergrond het vloeibare afwasmiddel van Seepje

"Vooroplopen in de trend"
Hester vertelt dat ze bij Seepje een stijgende duurzaamheidsbehoefte zien. "Zowel qua verpakkingen als formuleringen, met steeds meer vaste vormen en concentraten. Seepje wil vooroplopen in deze trend door in productie en gebruik impactvolle keuzes te maken: minder verpakkingsmateriaal, minder water en minder CO2. En tegelijkertijd dienen de producten natuurlijk nog steeds met plezier gebruikt te worden, uiteraard net zo gemakkelijk, natuurlijk en effectief." Dit is overigens niet het eerste zeepblok dat Seepje geïntroduceerd heeft. Eerder bracht het merk al een vast wasmiddel op de markt (zie de foto hieronder).

De drive van Seepje om impact te maken is ook terug te zien in het partnerschap met de World Fair Trade Organization. "Seepje is in de categorieën waarbinnen de producent actief is de enige partner van de World Fair Trade Organization. Zo zorgen we samen voor betere werk- en leefomstandigheden in Nepal en India, waar de superschillen die de basis van onze producten vormen, vandaan komen." Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt deze een natuurlijke vorm van zeep aan.

Voor meer informatie:
Hester de Monchy
Seepje
06 30219629
hester@seepje.nl 
www.seepje.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven