Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drogist Bewust Beter de Salamander verwelkomt nieuwe ondernemer

Succesvolle overname DBB Den Haag

Het zijn uitdagende tijden in de markt voor bedrijfsovernames van fysieke drogisterijen. UniPharma is dan ook content dat ze de overname van DBB De Salamander in een traject van net 9 maanden succesvol hebben mogen afsluiten.

Op 1 april jongstleden vroeg Rob Gouka van DBB De Salamander UniPharma om zijn succesvolle drogisterij ter overname aan te bieden. Per 1 januari 2022 heeft Rob deze locatie overgedragen aan Johanna Castro Ordonez. Rob kan nu genieten van zijn welverdiende pensioen en Johanna maakt een vliegende start aan de Van Hoytemastraat in Den Haag. "Dat Drogist Bewust Beter zijn sporen wel verdiend heeft op deze locatie blijkt uit de goede gesprekken en de vriendschappelijke wijze waarop de overeenkomst tussen Johanna en DBB voor de komende jaren tot stand is gekomen", vertelt Marloes Koenen namens UniPharma.

DBB De Salamander is een authentieke Haagse stadsdrogist in de statige Van Hoytemastraat. Eén van de drukste en mooiste straten van Den Haag. "De drogisterij staat al jaren bekend om zijn goede service, het advies en dit in combinatie met een groot, onderscheidend assortiment."

"Uw drogisterij ter overname aanbieden, waarin UniPharma kan bemiddelen? Wij zijn steeds op zoek naar ondernemende en enthousiaste mensen die belangstelling hebben om evenals Johanna met een vliegende start een bestaande drogisterij over te nemen. Neem gerust contact met ons op!"

UniPharma wenst Johanna Castro Ordonez en het team van Drogist De Salamander veel succes in deze winkel en Rob Gouka hartelijk dank voor de mooie samenwerking in de afgelopen jaren.

Voor meer informatie: www.drogistbewustbeter.nl en www.unipharma.nl 

Publicatiedatum: