Feijo Blesgraaf van platform Bio Brandcare:

"Aandacht besteden aan sales loont!"

Sinds enige jaren biedt Feijo Blesgraaf, al 15 jaar gepassioneerd biologische food-seller, via zijn platform Bio Brandcare salesdiensten aan speciaal voor biologisch producerende bedrijven. "Een handige en effectieve oplossing wanneer je de salesaanpak wilt professionaliseren, een salesexpert zoekt voor de Nederlandse- en Belgische markt of wanneer jouw salesprofessional tijdelijk is uitgevallen", vertelt Feijo (foto rechts).

"Bij het inhuren van een vaste accountmanager denk je al gauw, duur grapje, en dat klopt ook. Een fulltime salesprofessional kost niet alleen een hoop centen, maar het is ook vaak zoeken naar de speld in een hooiberg. Met Bio Brandcare heb je direct de beschikking over een ervaren en biologisch gedreven accountmanager die alle salestaken op zich kan nemen. We bieden een flexibele oplossing waarbij je zelf het aantal in te zetten uren bepaalt. In veel gevallen is een fulltime invulling ook niet direct nodig."

"Uit ervaring weten we dat veel beschikbare uren besteed worden aan interne communicatie en andere randzaken. Dit vinden wij zonde van de tijd. Overleg is uiteraard nodig, maar veel liever besteden wij onze tijd aan jullie klanten, of het analyseren van de markt, het op zoek gaan naar kansen in de markt en activiteiten ontplooien die zorgen voor een duurzame groei van je verkoop", aldus Feijo.

Samemwerking biedt nieuwe kansen voor EcoFinia
Christoph Kampschulte, Head of Sales EcoFinia GmbH over de samenwerking met Bio Brandcare: "Het hebben van een onafhankelijke, lokale accountmanager op de Nederlandse en Belgische markt heeft veel voordelen voor EcoFinia. Sinds 3 jaar hebben we met Bio Brandcare een verkoopexpert die de Nederlandse taal spreekt, de biologische markt goed kent, en een uitstekend netwerk heeft. Bio Brandcare neemt alle verkooptaken op zich en helpt ons met het uitvoeren van lokale marketingactiviteiten. Onze samenwerking heeft sindsdien geleid tot nieuwe kansen en groei in omzet en distributie voor onze merken Vivani, iChoc en Björnsted."

Voor meer informatie:
Feijo Blesgraaf
Bio Brandcare – Supports your sales
06 20537989
feijo@biobrandcare.com      
www.biobrandcare.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven