BioXpo weer uitgesteld: 8 en 9 mei

Tholen - De nieuwe beursdatum van de BioXpo in Brussels Expo is bekend: 8 en 9 mei. Waar eind september 2021 nog besloten werd om de beurs te verplaatsen naar 27 en 28 maart 2022, heeft de beursorganisator Nutrimedes besloten om de beurs na overleg opnieuw nog even uit te stellen. BioXpo is de grootste vakbeurs in België voor bio- en natuurvoedingswinkeliers en andere professionals. 

"Wij zien langzamerhand licht in de coronaduisternis verschijnen en gaan ervan uit dat, zeker in de maand mei, zaken als het COVID-pas niet meer aan de orde zullen zijn voor deelname aan beurzen. Daarom hebben we in overleg beslist om de beurs opnieuw nog even uit te stellen en wel tot 8 en 9 mei 2022. Wij hopen dat de beurs dan in optimale omstandigheden kan doorgaan en we zo iedereen uit de biologische sector terug kunnen verwelkomen zonder al te veel poespas", aldus Koen Descheemaeker namens Nutrimedes.

Belangstelling vanuit Nederland
Er zijn nu al meer deelnemende bedrijven dan gedurende vorige edities. Ook vanuit Nederland is er de nodige belangstelling. Koen: "Wij zijn bijzonder verheugd ook een delegatie van Nederlandse bedrijven te mogen verwelkomen. In samenwerking met de Landbouwraad te Brussel, de Agricultural Counsellor for EU, Belgium and Luxemburg, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, BioNederland en Bionext wordt namelijk een handelsreis naar België georganiseerd. Er komt op maandag een uitgebreid bezoek aan BioXpo waarbij ook een matchmakingevent tussen Nederlandse en Belgische bedrijven en standhouders plaatsvindt."

Tickets blijven geldig
De beurslocatie blijft hetzelfde: Paleis 11 van Brussels Expo. Wie al ingeschreven was voor de editie gepland in november of maart kan gewoon zijn ticket blijven gebruiken voor de editie in mei.

Voor meer informatie:
BioXpo
+32 (0)57 466446
info@bio-xpo.be 
www.bio-xpo.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven