Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

i- Do! verpakt nieuwe kruidenassortiment in composteerbare verpakkingen van Bio4Pack

i Do! heeft naast haar uitgebreide thee-assortiment nu ook een nieuwe productgroep met biologische keukenkruiden op de markt gebracht. Deze productgroep bestaat uit bladkruiden, specerijen, kruidenmixen en veggiemixen en is net zo maatschappelijk verantwoord als het thee-assortiment. Voor de verpakking van de nieuwe productgroep wilde i Do! een verpakking die net zo verantwoord en duurzaam is als de kruiden. Bij Bio4pack vonden ze het antwoord op deze vraag.

"Wij zijn er trots op dat voor de verpakking van deze nieuwe productgroep is gekozen voor een composteerbare oplossing van Bio4Pack. Gezien de missie en visie van beide ondernemingen eigenlijk een zeer logische keuze", aldus Patrick Gerritsen, directeur van Bio4Pack. "i Do! heeft gekozen voor een verpakking die zijn kwaliteiten al heeft getoond bij andere klanten van Bio4Pack en ook nu weer bij de nieuwe kruidenlijn van iDo! helemaal tot zijn recht komt."

De i Do! verpakking wordt vervaardigd van PaperWise. De grondstof voor dit papier is afvalmateriaal uit de landbouw. Het venster waardoor de kruiden goed zichtbaar zijn, is een cellulosefolie van Natureflex. Vanzelfsprekend voldoet de verpakking aan de EN-13432 norm voor composteerbaarheid en mag de verpakking dus voorzien worden van het kiemplantlogo. De verpakking is niet alleen composteerbaar en duurzaam maar bovendien net zo makkelijk te verwerken als traditionele verpakkingen. Ook als het gaat om de looks van de verpakking doet de Bio4Pack verpakking niet onder voor gewone verpakkingen; de verpakking is eenvoudig te bedrukken in tot wel 6 kleuren.

Voor meer informatie over de iDo! verpakking kunt u contact opnemen met Patrick Gerritsen via info@bio4pack.com.

Retailers kunnen de i Do! keukenkruiden bestellen via de webshop.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven