Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis e-magazine Biologisch voor Beginners

Het online platform I Live Green Magazine maakte een digitaal magazine om biologische voeding te promoten. Biologisch voor Beginners is rijk gevuld: met interessante weetjes, tips, heerlijke recepten, inspirerende verhalen en intrigerende interviews, allemaal met een link naar biologische landbouw en voeding. Het magazine is gratis te downloaden en mag verspreid worden. Zo wil het platform er voor zorgen voor dat meer mensen bekend raken met de biologische landbouw, de voeding en het bijbehorende keurmerk.

Sigrid van I Live Green Magazine: “Biologisch is zoveel meer dan het product in de supermarkt. Met dit magazine willen we dat benadrukken. We beantwoorden de meest gestelde vragen rondom biologisch. Diverse bio ambassadeurs vertellen waarom zij voor biologisch kiezen en er is natuurlijk aandacht voor de bio boer via boerin Maaike van de Eemlandhoeve. Daarnaast hebben we enkele feiten en fabels op een rij gezet en wordt biologisch vanuit de wetenschap belicht. Interviews met onder meer kinderarts Judith Kocken, Dr. Koen Joosten en Margriet Mantingh van het Pesticide Action Network NL. We geven tips hoe je met een klein budget gewoon biologisch kunt eten. Wil jij ook weten wat biologisch nu precies is, waarom kinderartsen pleiten voor deze voeding en waarom steeds meer mensen voor producten met dit wettelijke keurmerk kiezen in de winkel? Je vindt het in ons mooie magazine dat je hier kunt downloaden.”

Download het magazine hier.

Voor meer informatie:
I Live Green Magazine
www.livegreenmagazine.nl

Publicatiedatum: