1000 vouchers uitgedeeld voor een kennismakingstas

Biowinkel Gouda bereikt nieuwe klanten met stuntactie

Biowinkel Gouda heeft afgelopen weken 1000 adressen in Gouda verblijd met een waardebon voor een kennismakingstas vol biologische producten.  "Wij willen heel graag dat méér mensen kennis maken met biologische producten", vertelt Céline Brugman, eigenaresse van Biowinkel Gouda. "Deze producten zijn niet alleen lekker. Biologische boeren en producenten zorgen met respect voor mens, dier en planeet zodat wij gezond en lekker kunnen eten en leven."

Biobag-actie is een groot succes  
Het doel van de campagne is nieuwe mensen bereiken en verrassen die de stap naar de Biowinkel nog niet eerder hebben genomen. “En dat lijkt nu al zeer geslaagd! We hebben in de eerste weekenden al bijna 200 nieuwe enthousiaste mensen in de winkel ontvangen”, vertelt Céline.  

De vouchers zijn begin januari als postpakketje, inclusief kennismakingsbrief en een blikje biologische Gkazas olijfolie, zorgvuldig geselecteerd en bezorgd. Zij waren geadresseerd en verdeeld over diverse straten en wijken van Gouda waar relatief veel nieuwbouw is. "In enkele appartementencomplexen waren we het gesprek van de dag doordat buren ontdekten dat zij ieder deze post ontvingen." 

Geholpen door leveranciers
Het ophalen van de tassen is verdeeld over drie weekenden. En om niet mis te grijpen is het de ontvangers aangeraden via de website te reserveren. Alléén daar al zijn 140 reserveringen binnengekomen, maar een groot deel komt spontaan met de voucher naar de winkel. Voor de gevulde Biobag met biologische producten t.w.v. € 25,- betaalt de ontvanger slechts € 2,50. "Natuurlijk is dit een prijzige actie, want de daadwerkelijke kosten voor de campagne en producten betaal ik zelf als ondernemer. Maar mijn leveranciers Odin, Udea, Wessanen, Greensprout, Weleda, Gkazas en Van der Westen Organic Family Bakery hebben flink meegeholpen!" vertelt Céline. "Daarom is het een hele aantrekkelijke tas geworden met ook nog verse producten erin."

"De reacties zijn uitsluitend zeer enthousiast. Leuke gesprekjes, goede voornemens en verbazing over de winkel en het ruime assortiment. Nu is het aan ons om deze geïnteresseerde mensen vast te houden", besluit Céline. In de tas zit alvast een terugkomactie om ze in februari opnieuw blij te maken met een biologisch brood naar keuze.  

Voor meer informatie:
Biowinkel Gouda
Lange Groenendaal 99
2801 LS  Gouda
+31 (0)182 513 260
info@biowinkelgouda.nl
www.biowinkelgouda.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven