Korte keten beter bekend maken bij het grote publiek

Vlaamse partners organiseren 'Week van de Korte Keten'

De Vlaamse provincies, de Vlaamse overheid, Steunpunt Korte Keten en VLAM organiseren opnieuw de 'Week van de Korte Keten' van 14 tot 22 mei 2022 om de korte keten beter bekend te maken bij het grote publiek. De slogan van deze editie luidt 'Proef het verschil'.

Doe mee
Om als producent mee te helpen de korte keten onder de aandacht te brengen kan men tussen 14 en 22 mei een activiteit, zoals opendeurdag, een drive-in of bijvoorbeeld een workshop organiseren. De verschillende partners adviseren deze activiteit dan vooraf te registreren op de UITdatabank met het label 'Lekker lokaal' of de tekst 'Week van de Korte Keten'.

Zo komen de activiteiten op de website www.weekvandekorteketen.be terecht, de centrale communicatieplaats voor de Week van de Korte Keten. 

Tips en tricks
Op 16 februari vindt er verder een online inspiratiesessie plaats waar het Steunpunt Korte Keten praktische info verzorgt om een succesvolle activiteit op het getouw te zetten tijdens de week. Enkele deelnemers aan de vorige edities zullen er bovendien vertellen over hun ervaringen. 

Voor meer informatie of inschrijven voor de inspiratiesessie:
www.weekvandekorteketen.be/voor-producenten 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven