Eigenaar De Nieuwe Weg in Groningen met pensioen

Tholen - Jacob de Vries, de eigenaar van De Nieuwe Weg in Groningen, gaat vandaag met pensioen. Na meer dan 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de natuurvoedingswinkel aan de Nieuweweg, draagt het stokje over aan Seda Oguz en Mariska van Cuijk. In maart zal de officiële heropening van de winkel plaatsvinden.

Jacob erkent dat het best lastig is om te stoppen, maar dat het ook een opluchting is om niet meer de dagelijkse verantwoordelijkheid te hebben. "Hierdoor heb ik meer tijd voor andere dingen, weer meer naar buiten bijvoorbeeld."

Jacob in de winkel

Hij hoop dat de winkel een mooie toekomst tegemoet gaat. "Het is wel knokken en hard werken. Het mooie is dat we in de winkel de verkoop van de producten van de biologische boeren en producenten kunnen stimuleren. In de kern gaat het daar om."

Vorig jaar bestond de Groningse natuurvoedingswinkel 40 jaar. Om dit in coronatijd toch op een leuke manier te kunnen vieren werden de klanten hierbij betrokken. Dit door hen te vragen om het hele jaar door elke week één of twee taarten te bakken voor in de winkel." Jacob gaf toen al aan hoe mooi hij het vindt dat de klanten heel betrokken zijn bij de winkel. Seda en Mariska bouwen hier vanaf nu op voort.

Voor meer informatie:
De Nieuwe Weg
Nieuweweg 5
9711 TA Groningen
050 3181976
info@denieuweweg.nu 
www.denieuweweg.nu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven