De Halm in Het Klokhuis

De Halm was gisterenavond te zien in het Het Klokhuis op NPO3. Het item 'Doen Ze Dat Zo' ging over havermout. "Vorig jaar werden we benaderd door de redactie van Klokhuis of we weer mee wilden werken aan een uitzending over het maken van havermout en granola. In 'Het Kantoor' worden verschillende onderwerpen in één uitzending behandeld. Gisteravond om 18:44 uur was de uitzending waarbij uitgelegd hoe havermout bij ons gemaakt wordt. Daarnaast hadden ze Hanne Clemens van www.gewoonhanne.nl gevraagd om te laten zien wat je onder andere met havermout kunt maken. Hanne is ondertussen werkzaam op de marketing- en productontwikkelingsafdeling bij De Halm", vertelt Rob van den Berg, algemeen directeur van het in Heeswijk-Dinther bedrijf.

In maart zal ook het item over het maken van granola uitgezonden worden. Daarbij laten ze bij De Halm hoe granola ontwikkelt en gemaakt wordt.

Klik hier om de uitzending van gisterenavond te bekijken (het item over De Halm start op 10:13).Wil je verder nog een kijkje bij De Halm nemen? Kijk dan op deze pagina. Dan kan je zelf virtueel door het bedrijf lopen. "Maar het allermooiste is natuurlijk een live bezoek brengen om samen te kijken hoe je ontbijtgranenschap ingevuld kan worden."

Voor meer informatie: www.dehalm.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven