Marqt Olympiaplein Amsterdam heropend

"De nieuwe routing maakt het extra leuk"

Tholen - Afgelopen zaterdag is Marqt Olympiaplein Amsterdam heropend. "We hebben eigenlijk alleen maar positieve reacties gekregen. De winkel was oud en stoffig en er staat nu een heel nieuw concept waarbij de nadruk op vers ligt. Alles is vernieuwd en de afdelingen zijn verplaatst. De nieuwe routing maakt het ook wel extra leuk. Hierdoor vallen bepaalde producten meer op, waardoor klanten regelmatig nieuwe dingen in hun winkelmandje en -wagen leggen", vertelt bedrijfsleider Denis Von Stein.

Denis (geheel links) met een deel van het Marqt Olympiaplein-team. 

De producten en aanbiedingen worden op een heel andere manier gepresenteerd, geeft hij aan. "We richten ons veel meer op vers. De versproducten liggen nu allemaal op een prominente plek in de winkel. Kijkend naar de zichtlijnen is eigenlijk alleen nog vers te zien."

De winkel is 3 weken dicht geweest en in die tijd heeft het pand volgens de bedrijfsleider een ware metamorfose ondergaan. "Ik ben heel trots op het eindresultaat. We kunnen hiermee weer vooruit. Dit was echt een uniek project binnen Marqt, onder de vleugels van de nieuwe eigenaar."

Udea CEO Erik Does deelde deze foto's het afgelopen weekend op LinkedIn. "Hier kun je helemaal los als je van lekker smaakvol eten houdt." 

Voor meer informatie:
Marqt Olympiaplein Amsterdam
Olympiaplein 160
1076 AM Amsterdam
020 8204482
info@marqt.nl 
www.marqt.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven