Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natexpo 2022: al drie kwart van de beursvloer gereserveerd

Natexpo 2022 staat op het programma van zondag 18 tot en met dinsdag 20 september. De beursvloer in Lyon is volgens de beursorganisatoren al grotendeels volgeboekt. Na de succesvolle editie van 2021, die bijna 15.600 vakmensen trok, vertoont de editie van 2022 nu al een gezonde dynamiek: met nog 8 maanden te gaan voor de opening van de beurs hebben alle grote namen hun komst bevestigd, is meer dan 75% van de oppervlakte gereserveerd en de internationale exposanten zijn goed voor 15% van de in totaal al ingeschreven bedrijven.

Franse regionale paviljoens zullen ook goed vertegenwoordigd zijn. Acht regio's hebben hun aanwezigheid al bevestigd: Bretagne, Centre-Val de Loire, Hauts de France, Nouvelle-Aquitaine, Occitanië, PACA, Pays de la Loire en Auvergne-Rhône-Alpes.

Natexpo zal opnieuw de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten en op de hoogte te blijven van trends en vooruitzichten van een markt die voortdurend in beweging is. Dit jaar opent Natexpo een nieuw platform op de beurs die geheel in het teken staat van e-commerce oplossingen. Hier kunnen bio-ondernemingen die hulp zoeken bij het ontwikkelen van hun online verkoop terecht voor specifieke apparatuur en persoonlijk advies. Ook komt er een bezoekersparcours voor premium biologische cosmetica.

Voor meer informatie: www.natexpo.com 

Publicatiedatum: