14 en 15 maart 2022

Nieuwe vakbeurs voor foodspecialisten: Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten

De organisatie van de internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten organiseert centraal in Nederland in Expo Houten een voorjaarsbeurs waar grote merken, kleine merken en groothandels contact kunnen leggen met ondernemers die werken met foodspecialiteiten. Dat kunnen ondernemers zijn met een foodspeciaalzaak, horeca of foodservice bedrijven.

"Al sinds jaar en dag organiseren diverse groothandels en merken elk voorjaar hun eigen, of in kleinschalige samenwerking, een voorjaarsbeurs. Prachtige initiatieven waar met name in de “eigen vijver” wordt gevist en ondernemers vaak meerdere dagen meerdere locaties moesten aandoen", motiveert de organisatie.

De opzet van de voorjaarsbeurs is vooral gericht op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag. De voorjaarsbeurs heeft het karakter van een “Cash & Carry” beurs; handel bedrijven en inkopen gericht op die feestdagen.

De Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten wordt gehouden op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 van 10:00 uur tot 18:00 uur. Voor wat betreft de coronamaatregelen conformeert de organisatie zich aan de RIVM-richtlijnen.

Voor meer informatie: www.voorjaarsbeursfoodspecialiteiten.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven