Aptean Food & Beverage ERP cloud platform voor het MKB en klein bedrijf

Webinar ‘De nieuwste generatie software voor de digitalisering van jouw foodbedrijf’

Een ERP-systeem is deze dagen niet meer weg te denken. Het is de basis voor je foodbedrijf: je bedrijfsprocessen beheren, effiënter werken, groeien en risico's verminderen. Aptean ontwikkelde de nieuwste generatie ERP software in de cloud: Aptean Food & Beverage ERP. Vanaf het moment dat ingrediënten je magazijn binnenkomen tot het eindproduct is geleverd, is dit het juiste platform voor jouw MKB voedselbedrijf. Benieuwd? Volg dan vrijblijvend het webinar op 8 februari om 15.00 uur en ontdek meer over hoe deze food specifieke oplossing je bedrijf verder digitaliseert*.

De unieke architectuur van het platform betekent dat je systeem altijd up to date is en continu optimaliseert met nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Maak kennis met de software oplossing Aptean Food & Beverage ERP, ontwikkeld op het innovatieve cloud platform Dynamics 365 Business Central.

  • Van productie, kwaliteit en voedselveiligheid, tot inkoop, verkoop en rapportage
  • Eén enkele bron van waarheid
  • Inzicht, zichtbaarheid en controle
  • Altijd up to date op de laatst beschikbare softwareversie

Datum: 8 februari 2022
Tijd: 15.00 uur

*Uit onderzoek van IDC, in opdracht van Aptean, is gebleken dat voedselbedrijven die verder gevorderd zijn in hun digitale transformatie (het toepassen van technologieën zoals de cloud, IoT en AI) duidelijk beter presteerden, kijkend naar omzet en winst.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven