Biologische mints nu ook in composteerbare pocket packs

Tholen - Max's Organic Mints heeft weer fris nieuws te melden. Per 1 februari lanceert het merk de nieuwe pocket packs. "Onze mints zijn nu ook verpakt in composteerbare zakjes met zipper, heel handig voor in de broekzak. We zien dit formaat verpakking, dat 17 gram mintjes bevat, als een ideaal instapmodel goed gemaakt mintje", vertelt Floor van der Steen, co-oprichter van Max's Organic Mints. De pocket packs zijn verkrijgbaar in de varianten Menthol, Lemon en Ginger.

De nieuwe pocket packs

Met de pocket packs wil Floor zich onder meer op tankstations en treinstations richten. "Daar is een hoge rotatiesnelheid en nemen mensen sneller een verpakking als dit mee om uit te proberen. Onze bag packs met een inhoud van 35 gram zijn vanwege het blikje toch meer hebbedingetjes en het table pack is ideaal voor op je tafel of bureau. De pocket packs zijn juist bijzonder geschikt voor to-go-locaties."Schoolkantines?
Floor hoopt dat de biologische mintjes ook aantrekkelijk zijn voor scholen. "De nieuwe zakjes voldoen aan de 'richtlijn gezonde schoolkantine', dus hopen we dat Max's Mints met deze nieuwe verpakking ook relevant wordt voor dit afzetkanaal."

Duurzame verpakkingsvorm
Ter voorbereiding op deze introductie heeft Max's Organic Mints een LCA studie laten uitvoeren om te bekijken welke verpakkingsvorm het meest duurzaam is. De composteerbare zakjes blijken zelfs nog duurzamer te zijn dan de blikjes waarmee Max's al van begin af aan werkt. "De zakjes hebben 91% minder CO2-uitstoot qua productie."

Max's Organic Mints is voor deze introductie nog op zoek naar launching partners. "Samen met geïnteresseerde partijen willen we onze missie bereiken en zoveel mogelijk mensen helpen ‘to feel fresh & go green'. Met Max's Organic Mints kan iedereen met een goed gevoel snacken." Een display bevat 12 zakjes en de consumentenadviesprijs is 1,89 euro.

Voor meer informatie:
Floor van der Steen
Max's Mints
06 16179492
Floor@maxsmints.com 
www.maxsmints.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven