"Hoeft alleen opgelost te worden in halve liter water"

Nieuwe serie 100% natuurlijke schoonmaaktabletten met ECOCERT-keurmerk

Met de nieuwe serie keuken-, badkamer-, glas- en vloerreinigers heeft Naiked nu vier krachtige huishoudhulpen om de duurzaamheid bij de schoonmaak naar een nieuw niveau te tillen - en dit voor een prijs van minder dan twee euro. Want volgens Naiked zou duurzaamheid geen kwestie moeten zijn van prijs. "Het principe is even eenvoudig als geniaal: Naiked vliegt geen zware plastic flessen vol chemicaliën de wereld rond, die meteen na gebruik in de prullenbak worden gegooid.
In plaats daarvan perst Naiked krachtige en uitsluitend natuurlijke ingrediënten in een kleine tablet, die alleen hoeft te worden opgelost in een halve liter water. Samen met de Naiked-sprayfles van gerecycled plastic is het een volwaardig reinigingsmiddel dat zich qua effectiviteit moeiteloos kan meten met conventionele schoonmaakproducten", vertelt Mareijn Gouw namens Greenhub Imports, waar Naiked verkrijgbaar is.

Schoonmaakmiddelen bestaan voor 95% uit water. Alleen al door het onnodig vervoeren van water wordt veel onnodige CO2 uitgestoot. Een veel duurzamere oplossing is om de benodigde 5% aan je kraanwater toe te voegen. De tabletten zijn ook een zeer effectieve oplossing om plastic te besparen. Elk tablet + 500 milliliter water staat voor een fles 500 milliliter schoonmaakmiddel. Je hoeft dus nooit meer een schoonmaakfles weg te gooien. De Naiked-sprayflessen zijn vormgegeven als authentieke amberkleurige apothekersflessen met een moderne print. Mareijn: "Het zijn aantrekkelijke spuitflacons die niet misstaan als decoratie op je dressoir. De prints zijn gebaseerd op die van de verpakkingen van de tabs. Ze bevatten geen etikettering. Je kunt dus zelf kiezen welke fles voor welke reiniger wordt gebruikt."De tabletten van Naiked bevatten enkel het essentiële. Geen overbodige ingrediënten, geen vulstoffen of synthetische ingrediënten die slecht zijn voor je gezondheid en het milieu. De tabletten zijn gemaakt van enkel plantaardige ingrediënten. Dierlijke ingrediënten zijn een no-go bij Naiked. Daarnaast let Naiked ook op de footprint als het gaat om het gebruik van plantaardige ingrediënten. Zelfs de kleur- en geurstoffen zijn afkomstig van natuurlijke en hernieuwbare bronnen. Naiked heeft daarom het ECOCERT-label gekregen, dat bekend staat om zijn bijzonder strenge milieueisen.

En, zoals eerder vernoemd, de tabs zijn zeer betaalbaar: voor minder dan twee euro per tab kunnen zelfs de meest fervente poetsers makkelijk een paar maanden rondkomen. Je kunt nu alle vier de reinigers in praktische displaydozen bestellen bij Greenhub Imports.

Voor meer informatie:
Mareijn Gouw
Greenhub Imports
Energieweg 10
3641 RT Mijdrecht
(+31) 297 547484
mareijn.gouw@greenhumbimports.nl 
www.greenhubimports.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven