Numi krijgt nieuwe verpakking en uitstraling

"Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe verpakking en opvallende, frisse uitstraling van Numi. Een nieuwe uitstraling waarbij de echte en pure ingrediënten centraal staan. Uniek zijn de nieuwe plasticvrije envelopjes gemaakt van plantaardig materiaal waarin de theezakje zitten verpakt. Deze nieuwe verpakking is in de VS reeds met succes geïntroduceerd en wij verwachten dat deze introductie ook in Nederland en België de verkopen van Numi een nieuwe impuls zal gaan geven", vertelt Rob van Dijck namens De Eng. ''De introductie gaat verder gepaard met de toevoeging van een aantal nieuwe varianten (Sweet Night en Ginger Lemon), nieuwe en kleinere omdozen (Shelf Ready Cases) en niet op de laatste plaats een blijvende prijsverlaging."

Naast deze veranderingen krijgen ook de diverse activiteiten en certificaten van Numi en de Numi Foundation meer aandacht op de nieuwe verpakking. Voorbeelden hiervan zijn de aandacht voor Fair Trade en de eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden voor theeplukkers (Verified Fair Labor), het waterproject van Numi dat zorgt voor schoon drinkwater en sanitair op theeplantages (Together for H2OPE) en initiatieven waarbij toegang tot onderwijs wordt verschaft voor boeren en theeplukkers. Numi is naast gecertificeerd B-corporation nu ook 'Klimaat Neutraal'-gecertificeerd.

"Wat natuurlijk hetzelfde is gebleven is de premium kwaliteit en onderscheidende smaak van Numi, dat alle varianten 100% biologisch zijn en dat er nog steeds, zonder compromis, gebruik wordt gemaakt van 100% echte ingrediënten en dus geen smaakstoffen of aroma’s worden gebruikt in de thee. Dit alles verpakt in en milieuvriendelijke verpakking zonder plastic, gemaakt van gerecycled en composteerbaar karton en bedrukt met inkt op basis van soja", vertelt Rob.

Voor meer informatie: rob@de-eng.nl en www.numithee.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven