Plantaardige zuivellijn vernieuwd en uitgebreid

Udea heeft haar plantaardige zuivellijn verbeterd en uitgebreid. Vorig jaar introduceerde Udea al de kokosyoghurtvariatie. Het succes van dit product gaf de aanleiding om snel te willen uitbreiden. Dat is gelukt met de smaken amandel, haver en de lobbige kokos Greek style. "Ook hebben we de bestaande kokosyoghurt verbeterd: zo voegen we nog maar één soort zetmeel toe en hebben we het kokosgehalte verhoogd. Dat maakt hem nog lekkerder", aldus Susanne van den Brandt, Categorie Manager Udea."Uiteraard staat kwaliteit voorop en als we het hebben over plantaardige zuivel moet het uiteraard lekker en romig zijn én zo clean mogelijk. Dat was geen gemakkelijke zoektocht."

Prijs-kwaliteit verhouding
“Noomi heeft het hoogste kokos-, haver- en amandelgehalte in het plantaardige yoghurtvariatie assortiment", zegt Susanne. "Dat geeft de pure smaak en hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we ook de inhoud en de consumentenprijs gelijk getrokken zo is de lijn niet alleen voor de consument maar ook voor de winkelier aantrekkelijk."

No milk
“Noomi staat voor lekker genieten en lukt zeker met onze nieuwe varianten” aldus Steffanie Eberson (Brand Manager Noomi). Wij willen laten zien dat plantaardige zuivel ook vooral lekker is. Noomi staat vrij vertaald voor aangenaam en lekker, maar is ook een samentrekking van No Milk.

Udea heeft ambitieuze plannen met Noomi, dit is pas het begin. Susanne: "Op plantaardig gebied zijn er nog zoveel kansen, zoals plantaardige verse drinks, kookzuivel en andere toetjes. Maar ook wat betreft grondstoffen liggen er nog veel mogelijkheden voor het oprapen. Nu wordt er veelal gebruik gemaakt van haver, rijst, soja, amandel en kokos, maar ook hier zijn er nog veel meer ingrediënten die duurzame en lekkere producten kunnen opleveren. Onze zoektocht naar nog meer lekkere Noomi producten is pas net begonnen, dit wordt hét merk voor plantaardige zuivel.”

Introductie op winkelvloer
Noomi is exclusief beschikbaar voor de biologische speciaalzaak. Winkeliers die willen uitpakken met deze nieuwe lijn kunnen contact opnemen met Udea. Er is een introductieactie en Pos materiaal, zoals schapbanieren beschikbaar voor de winkelvloer.

Voor meer informatie:
Udea
0413-256700
marketing@udea.nl
www.udea.nl/brand/noomi


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven