Millésime Bio 2022 uitgesteld naar 28 februari, 1 en 2 maart

Millésime Bio 2022 is uitgesteld naar 28 februari tot en met 2 maart 2022. Dit heeft het bestuur van Sudvinbio, organisator van de beurs, onlangs bekendgemaakt. De vakbeurs zou eigenlijk behouden worden van 24 tot en met 26 januari. Deze beslissing is genomen nadat exposanten en bezoekers op 4 januari werden geraadpleegd om na te gaan of zij Millésime Bio wilden laten doorgaan op de geplande data in het Parc des Expositions in Montpellier.

De meerderheid van de vele mensen die hun mening gaven hebben aangegeven voorstander te zijn van uitstel van de beurs. De bezoekersenquête bevestigde dit patroon, waarbij een groot deel van de respondenten aangaf liever niet af te reizen naar Montpellier.

Op 24-25 januari vindt 'The Digital Session' plaats. Naar het model van de digitale editie van 2021 zullen meer dan 450 exposanten en enkele duizenden bezoekers voorafgaand aan de fysieke beurs ideeën kunnen uitwisselen en zo de eerste contacten leggen.

Naar verwachting zullen meer dan 1.450 exposanten uit 20 landen op 28 februari, 1 en 2 maart aanwezig zijn in het hart van de meest biologische wijngaard van Frankrijk.

Voor meer informatie: www.millesime-bio.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven