Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jonathan Schneider is de nieuwe commercieel manager DACHL-regio bij Lovechock

Sinds 1 januari 2022 heeft Lovechock een nieuwe commercieel manager. Jonathan Schneider is nu de hoofdverantwoordelijke voor de verkoop in de DACHL-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg). Schreiber werkte het laatst vijf jaar bij Rosengarten Naturkost als key account manager en teamleider van de buitendienst.

Jonathan Schneider: "Ik ben erg blij om deel uit te maken van het Lovechock-team en niet alleen vanwege de heerlijke rauwe chocolade... We nemen hier verantwoordelijkheid voor, naar mijn mening, alle belangrijke aspecten met betrekking tot een voedingsproduct en daarbuiten: Liefde voor jou (rauw), Liefde voor de boer (directe handel), Liefde voor de planeet (plasticvrij). Er zijn veel uitdagingen, grondstofprijzen, goede concurrenten enz. Daarom is het goed dat de pioniersgeest nog steeds tot de kerncompetenties van Lovechock behoort en dat wij als team de wens hebben om met onze taken mee te groeien en oplossingsgericht vooruit te kijken."

Voor meer informatie: info@lovechock.com en www.lovechock.com 

Publicatiedatum: