Nieuwe categorie op Zoekdeboer: Biologisch

"Wat een mooie aftrap van het nieuwe jaar. Terwijl de meeste boeren een drukke kerstperiode achter de rug hebben worden via www.zoekdeboer.nl alweer nieuwe bezoekers doorverwezen. Gezond en bewuster eten en een korte keten zijn allemaal actuele thema's. Daarbij komt ook dat mensen vanwege de lockdown thuis zitten en toe zijn aan een heerlijke vakantie. Op Zoekdeboer, de inspiratiepagina voor het boerenleven, vind je genoeg locaties waar je terecht kunt! Ik ben blij dat ik zoveel mensen mag inspireren om vaker naar de boer te gaan", aldus Kristel van der Aa.

Nieuwe ontwikkelingen
Vanwege de interesse vanuit de consument is er een nieuwe categorie aangemaakt: biologisch. Op deze pagina is ruimte voor biologische boerderijen of boerderijen die biologische producten verkopen. Komende periode zullen er ook verschillende blogs gemaakt worden waarin we de consument informeren over biologische producten.

Heb jij je boerderij nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog via deze pagina en profiteer mee van deze extra publiciteit.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven