Martin Grift reikt cheque uit aan Stichting Boert Bewust

In december heeft Martin Grift afscheid genomen van AR als algemeen directeur. In plaats van een afscheidscadeau heeft hij de aanwezigen op zijn online afscheidsreceptie gevraagd om een donatie voor Stichting Boert Bewust. Eind december mocht Martin de cheque van maar liefst 3.210 euro overhandigen aan de stichting.

Boert Bewust werkt aan verbinding tussen boeren, tuinders en de samenleving. Martin: “Ik ben blij dat ik op deze manier kan bijdragen aan het gedachtegoed van Boert Bewust. Voor de toekomst van de agrarische sector zijn maatschappelijk draagvlak en een positieve beeldvorming belangrijker dan ooit.” Jan Overeem, waarnemend voorzitter van de stichting, nam de cheque dankbaar in ontvangst.

Stichting Boert Bewust zorgt ervoor dat boeren zichtbaar worden en opgeleid worden om goed te acteren in de samenleving. Ook geeft deze stichting hen een handvat om hun eigen verhaal te vertellen. Door middel van activiteiten zorgt Stichting Boer Bewust voor meer betrokkenheid met de samenleving.

Bron: AR


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven