Vrijdag 28 januari

Vlielander Kaasbunker organiseert live online kaasproeverij

Kaasmaker Nils Koster presenteert op vrijdag 28 januari live vanuit de Vlielander Kaasbunker een avondvullend programma over kaas maken, zeewier, schimmels, biologische landbouw en meer.

Zeewier halen voor de zeewierkaas

De Vlielander Kaasbunker maakt en rijpt biologische kazen. Met zeewier, blauwschimmel, langgerijpte bunkerkazen van koe-, geit- en schapenmelk. Vanwege de lockdown liggen er nog veel kazen op een bestemming te wachten, de horeca was tot voor kort namelijk een grote afnemer. Daarom bedacht kaasmaker Nils Koster de online kaasproeverij, live vanuit zijn Vlielander kaasbunker.

Nils

Hoe gaat het in z'n werk? Nils: "Je bestelt je pakketje voor de proeverij via de webshop van zeewierkaas.nl. In de ontvangstbevestiging staat de link voor een Zoom-presentatie. De kaasjes worden circa 1 week vooraf opgestuurd per post. Op vrijdagavond 28 januari opent u de Zoom link en ziet u een live uitzending vanuit de kaasbunker. We gaan samen de kaasjes proeven. Ondertussen voeren we leuke gesprekken met deskundigen, boeren en kaasmakers. En kun je zelf vragen stellen. Koop nu online je pakket zodat je verzekerd bent van een plekje op de eerste rang. Wacht niet te lang met bestellen, er is beperkt plek. En de kaasjes moeten ook nog naar je opgestuurd worden. Geleverde hoeveelheden zijn ruim voldoende voor 2 a 3 personen."

De kaasbunker van bovenaf

Datum: vrijdag 29 januari
Aanvang: 20:15 uur.

Een avondvullend programma vol lekkere kaasjes en wetenswaardigheden.

Nils aan het werk in de kaasbunker

Voor meer informatie: info@zeewierkaas.nl en www.zeewierkaas.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven