QSTA voegt darmvriendelijke gefermenteerde producten van SauerCrowd toe aan assortiment

'Want gezondheid begint van binnenuit': dit motto van SauerCrowd vertelt precies waarom het Amsterdamse bedrijf gefermenteerde producten maakt en levert. Nu we de handgemaakte 'krauts' van SauerCrowd hebben toegevoegd op QSTA, kan iedere foodprofessional er eenvoudig mee kennismaken. Krauts zijn darmvriendelijke en duurzaam gefermenteerde zuurkoolproducten met een hartige umamismaak in diverse varianten, waarmee je eenvoudig gezonde en lekkere gerechten maakt.

SauerCrowd levert diverse handgemaakte, biologische, gefermenteerde producten vol levensvatbare microbacteriën, zoals krauts (kool), kimchi, kombucha, kefir en boter. De krauts, gemaakt op basis van witte kool, zijn nu opgenomen in het assortiment van QSTA. De bioactieve smaakmakers bevatten darmvriendelijke melkzuurbacteriën, vitamine C en mineralen. De krauts hebben een opvallende umamismaak en zijn veel minder zuur dan de reguliere zuurkool in de supermarkt.

SauerCrowd biedt keuze uit diverse rauwe en ongepasteuriseerde krauts met verschillende smaken: een fruitig accent, met knoflook en gember, met kurkuma en gedroogde abrikozen, met een pittige rooksmaak, en met rode kool, venkel en appel. De krauts zijn te gebruiken in een salade of pokébowl, op een hamburger, tosti of sandwich, in nacho's en wraps, in pho (Vietnamese soep) en in allerlei andere hartige gerechten. Alle krauts van SauerCrowd zijn volledig plantaardig en biologisch en passen in diverse gezonde leefstijlen, zoals vegan, vegetarisch, Whole30, keto en paleo.

Fermenteren: gezonder dankzij ‘voedsel dat leeft’
Fermenteren is een eeuwenoude techniek voor het conserveren van dranken en voedsel. Fermentatie maakt voeding bovendien gezonder. Rauwe, gefermenteerde producten bevatten levende melkzuur-bacteriën die een evenwichtige werking van de darmen ondersteunen.

Via het QSTA-platform kunnen foodprofessionals kennismaken met de producten van SauerCrowd. QSTA biedt retailers en horecaondernemers online keuze uit een groot en divers productaanbod. Zij zien direct of een product op voorraad is en kunnen live met een medewerker chatten als zij vragen hebben. De hele bestelling wordt de volgende werkdag in één keer geleverd vanuit het koelvrieshuis in Nijkerk.

Klik hier voor meer informatie over de krauts van SauerCrowd bij QSTA


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven