Online bestellen van kaasetiketten nu mogelijk bij drukkerij Eshuis

Eshuis heeft een nieuw product aan haar webshop toegevoegd: zijdevloei kaasetiketten. Na al jaren partner te zijn voor kaasetiketten, geeft Eshuis haar klanten nu ook de mogelijkheid om deze zelf te bestellen via de webshop op elk gewenst moment. De webshop, gelanceerd in 2019, bleek al snel een zeer gewilde oplossing die voorziet in de behoeften van kleine tot grote bedrijven. De wens om snel, eenvoudig en op elk mogelijk tijdstip professionele etiketten met een levertijd van slechts vijf werkdagen te bestellen, bleek groot te zijn. Daarom is besloten om de shop uit te breiden met zijdevloei kaasetiketten.

Nieuwe weg, maar vertrouwd vakmanschap
Eshuis staat al sinds 1891 voor ambacht en vakmanschap. Ooit begonnen als drukkerij van molenaarsbladen, is Eshuis nu al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in drukwerk van verpakkingen.
Dankzij de introductie van de webshop in 2019 kan Eshuis voorzien in de behoeften van zowel grote als kleine bedrijven. Hoewel kaasetiketten een nieuw producttype is in de webshop, staat Eshuis al jaren bekend als partner voor kaasetiketten, voor kleine en grote oplagen.

Nu lanceert Eshuis de mogelijkheid om kaasetiketten snel en gemakkelijk online te bestellen, ideaal voor de kleinere zuivelbedrijven die nog echt volgens de ambacht werken. Met net zoveel aandacht voor de kwaliteit als altijd. Natuurlijk blijft Eshuis ook de partner voor kaasbanderollen en grote oplagen via het reguliere verkoopkanaal: maatwerk@eshuis.nl.

Snel en eenvoudig
Deze uitbreiding is een nieuwe ontwikkeling rondom de webshop van Eshuis. Dankzij het slimme online bestelsysteem is een kaasetiket al besteld binnen een paar klikken. Ideaal voor kleine oplagen en de klant die geen tijd wil verliezen. Ook zijn de etiketten al binnen vijf werkdagen geleverd en altijd van hoge kwaliteit. Eshuis is hierom de partner voor niet alleen kaasetiketten, maar ook voor zelfklevende etiketten voor op bijvoorbeeld vacuĆ¼m verpakte kaas of zuivelproducten zoals vla en melk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven