"Belangrijk om te laten zien dat je geen eenheidsworst bent"

Biologische slagerij Ilona van Ree geopend

Tholen - Vanochtend is Biologische slagerij Ilona van Ree geopend in Deventer. Na 13 jaar aan De Groene Weg verbonden te zijn geweest vond Ilona het tijd om haar vleugels uit te slaan. "Het voelde al die tijd al als mijn eigen slagerij, toch ben ik heel blij dat ik deze stap heb durven zetten. Het geeft me de vrijheid om mijn eigen keuzes te maken en al met al nog meer betrokken te zijn. De slagerij heeft een eigen uitstraling gekregen, waarbij de nadruk ligt op stoer en ambachtelijk. Het is belangrijk om te laten zien dat je geen eenheidsworst bent."

Ze runt de biologische slagerij in de Smedenstraat 118 in Deventer al sinds september 2009. "Mijn specialiteit is om als ambachtelijke slager het ouderwetse vakwerk naar de wensen van mijn klant te vertalen. Kenmerkend in mijn aanbod is dat we weinig gemarineerde producten aanbieden, wij gaan vooral voor puur en hebben niet het standaard aanbod", aldus Ilona.

De voorbereiding
Aan de opening zijn een aantal drukke maanden voorafgegaan. "Achter de schermen is er gewerkt aan een prachtig logo, een nieuwe website en allerlei nieuwe reclame-uitingen. Ook hebben we een dagtocht gemaakt naar de boeren. We willen immers graag laten zien waar het vlees vandaan komt. Ik vond het erg inspirerend om hun verhaal te horen. Er zijn veel foto's gemaakt tijdens deze bezoeken. Het resultaat hiervan zal binnenkort in de slagerij terug te zien zijn."

Ladies Butchers Club
Ilona is lid van de Ladies Butchers Club, een groep enthousiaste slagersvrouwen die hun passie en kennis over de slagerij delen. De leden ontmoeten elkaar meerdere keren per jaar en delen ervaringen vanuit en rondom de slagerij. "Deze groep dames geeft me wat extra houvast, het is heel fijn om met hen te kunnen sparren."

Ruim assortiment
Biologische slagerij Ilona van Ree biedt een ruim assortiment van vers rund-, kip-, kalfs-, varkens- en Hollands lamsvlees aan. Ook is er een ruime keuze aan vleeswaren en worstsoorten die gedeeltelijk uit eigen keuken komen. Tevens zijn er allerlei dagverse maaltijden verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Ilona van Ree
Biologische slagerij Ilona van Ree
Smedenstraat 118
7411 RJ Deventer
0570 619090
biologischeslagerij@ilonavanree.nl 
www.ilonavanree.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven