Ivo van Reij, BioRey:

"Trots op lancering van ons eigen bio-bananenmerk"

Tholen - "Ondanks alles wordt er in de handel meer op een positieve manier met elkaar omgegaan. 2021 heeft wendbaarheid gebracht. Als je je relaties veel minder fysiek ziet, is het des te belangrijker dat je op de contactmomenten die je hebt, probeert vanuit positiviteit oplossingen te zoeken", zo blikt Ivo van Reij van BioRey terug op 2021. In de Kersteditie van Primeur vroegen we bekende Hollandse en Belgische AGF'ers onder meer naar wat in het afgelopen jaar de meeste impact gehad op hun bedrijf had. 

Waar kijk je met trots op terug?
De lancering van ons eigen bio-bananenmerk Bionana in juli. Het gaat supergoed, de bananen worden verkocht bij Ekoplaza en Marqt. We hebben er 25.000 uitgedeeld tijdens de marathon in Eindhoven en willen er volgend jaar nog veel meer leuke dingen mee doen.

Wat zie je als de grootste uitdaging voor 2022?
Er zijn steeds meer toetreders in de biologische markt en daarnaast wordt de markt steeds meer volwassen. Daarin zit een grote uitdaging. Als bedrijf moet je daarin meegaan. Wij doen dat door onderscheiding en focus, andere bedrijven doen dat door verbreding.

Hoe vieren jullie Kerst op het bedrijf?
We hebben een kerstborrel op de planning staan.

Hoe ga je thuis Kerst vieren en wat staat er op het menu?
Naast dat we druk bezig zullen zijn met het klaarmaken van orders voor onze klanten, ga ik Kerst met familie doorbrengen. En daarvoor gaan we lekker bij Ekoplaza shoppen.

Wie wil je in het nieuwe jaar een hart onder de riem steken?
De evenementensector. Een sector waar Nederland trots op moet zijn, wordt door de Covid kapotgemaakt. Naast commercieel gemis van de sector heeft uiteindelijk iedereen een uitlaatklep nodig die nu wegvalt.

Voor meer informatie:
Ivo van Reij
BioRey
Achtseweg Zuid 159r
5651 GW Eindhoven
+31 (0)40 2092790
ivovanreij@biorey.nl 
www.biorey.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven