Vitiv neemt verkoopactiviteiten Health Delicious over

Vitiv heeft de verkoopactiviteiten van de tijgernootproducten van Health Delicious overgenomen. Vitiv is al 10 jaar een vertrouwde naam voor biologische noten, zuidvruchten, natuurvoedinsproducten en supplementen voor de retailbranche.

De focus van Vitiv ligt op het bedienen van de retailbranche met haar eigen productie en distributiekanalen.
"Wij zijn ervan overtuigd dat door deze stap wij voor u nog daadkrachtiger, flexibeler en sneller kunnen opereren en u kunt profiteren van het innovatieve en gezonde karakter van Vitiv. Qua serviceverlening verandert er voor u op korte termijn niks", vertelt Martin Hullekes namens Vitiv in een brief die naar de klanten van Health Delicious is gestuurd.

Willem van de Velde bedankt de klanten van Health Delicious voor de samenwerking in de afgelopen periode: "Ik wil me meer gaan focussen op mijn andere bedrijven en heb er veel vertrouwen in dat Vitiv het merk groter kan maken. Daarnaast profiteren klanten extra van 'know how' en schaalvoordeel."

Voor meer informatie:
Martin Hullekes
Vitiv
Max Planckstraat 37
6716 BD Ede
info@vitiv.nl 
www.vitiv.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.