Limited edition en kookboek in feestelijke giftbox

Speciaal voor het najaar lanceert GIMBER een feestelijke giftbox. Daarin zitten niet enkel de drie varianten, waaronder een limited edition, maar ook het ‘GIMBER Cook & Good Vibes book’. Een boek vol recepten en inspirerende verhalen van fans en ambassadeurs van het merk wereldwijd. In het 120-pagina’s tellende boek bevat recepten voor het cocktailuurtje alsmede voor het diner, desserts en digestief. 

Limited edition
In de box die is kan werden hergebruikt als opbergdoos zitten de N°1 Original en N°2 Brut: een gemberconcentraat met citrustoetsen, afkomstig van citroentijm en biologische yuzu.  Samen met de de giftbox voor de feestdagen lanceert GIMBER nu ook een derde (en limited edition) variant van het hun populaire non-alcoholische drankje. Hello: Sweet Lilly. Een exotisch gemberconcentraat op basis van passievrucht, ananas en kurkuma. De naam Sweet Lily refereert niet alleen aan de oorspronkelijke naam van een passievrucht namelijk ‘Lilikoi’. Maar is ook een ode aan de dochter van GIMBER’s founder Dimitri. Op de fles staat een kleine persoonlijke krabbel van haar. Deze variant kan worden gedronken on the rocks (met ijsblokjes), met spuitwater óf met warm water voor een echte tropical edition. 

Book of GIMBER kost 59,95 euro. In de box zitten de GIMBER N°1 Original, N°2 Brut, nieuwe limited edition Sweet Lilly en receptenboek. De box is online te vinden op www.gimber.com en bij geselecteerde concept stores en biowinkels. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven