Vegan truffels nieuwkomer in seizoensassortiment

Tholen - Na de introductie van de VIVANI pralines en chocoladetruffels vorig jaar, heeft de Duitse bio-chocoladeproducent dit keer veganistische truffels aan het seizoensassortiment toegevoegd. "Hiermee bieden we dit najaar ook een alternatief voor de groeiende groep veganistische klanten. Ze zijn ook in Nederland verkrijgbaar, via Odin", vertelt Alexander Kuhlmann namens de chocolatier uit Herford.

De veganistische turffels smaken nauwelijks anders dan de versies die wel zuivel bevatten en dat is heel belangrijk voor VIVANI-directeur Andreas Meyer: "Onze normen voor het veganistische assortiment zijn net zo hoog - deze producten moeten net zo lekker zijn. Daarom hebben we ons gericht op veganistische turffels. Hiervoor gebruiken we al onze expertise om ze zo te maken dat ze helemaal niet veganistisch smaken. Ze zijn er voor iedereen om van te genieten."

'Vegan truffles'
Ieder doosje bevat van 3x3 vegan chocoladetruffels. De 3 verschillende varianten zijn:

  • Espresso - met pure chocolade;
  • Kokosnoot - met veganistische witte chocolade en kokosschilfers;
  • Gezouten karamel - met een romige karamel-kern en vegan 'melk' chocolade.

De eerste twee varianten bevatten alcohol.

Alle truffels zijn handgemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten door een traditioneel Duits bedrijf. De truffels zijn verpakt in een geschenkdoos met een tijdloos, elegant design. De doosjes van 100 gram kosten 9,99 euro per stuk.

De niet vegan truffels die vorig jaar werden geïntroduceerd zijn er in de volgende drie varianten: Espresso, Wild raspberry en Hazelnut nougat. De eerste twee bevatten alcohol. De Espresso is een truffel met chocolade met een romige espressovulling voor de liefhebbers van pure chocolade, de Wild raspberry is een witte truffel met een licht zurige, maar fruitige frambozencrèmevulling en de Hazelnut nougat is een praline met een fijne hazelnoot-nougat.

Voor meer informatie:
Alexander Kuhlmann
Ecofinia GmbH
T: +49 (0)2305 9208513
F: +49 (0)2305 540202
kuhlmann@ecofinia.de 
www.vivani-schokolade.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven