"We pleiten voor flexibiliteit bij de handhaving in 2022"

Coulance gevraagd bij nieuwe regels van de biologische verordening

Om helderheid te krijgen over de implementatie van de nieuwe biologische verordening in 2022, hebben diverse sectoren contact gezocht met Skal. Er is echter nog veel onduidelijk over de precieze uitleg van de verordening. Daarom is het voor veel ondernemers onzeker waar ze volgende maand aan toe zijn. Dit speelt met name in de glasteelt, pluimveehouderij, varkenshouderij, opkweek en boomteelt.

Biohuis heeft in een brief aan Skal aangegeven dat het voor veel van haar leden een onwerkbare situatie is. "We pleiten voor flexibiliteit bij de handhaving in 2022", aldus Biohuis in haar nieuwsbrief. "Skal reageerde dat zij begrip heeft voor deze situatie. Ook schrijft Skal dat Brussel de interpretatie en handhaving nog niet volledig heeft vastgesteld. Skal benadrukt dat ondernemers hun vragen bij hen kunnen neerleggen en dat zij graag met Biohuis en LNV zoeken naar oplossingen voor knelpunten. Geef knelpunten en vragen dus vooral door aan uw sectororganisatie of meld ze bij ons info@biohuis.org."

Bron: Biohuis


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.